Traductor / Translate

diumenge, 7 de setembre del 2014

Torrent de la Corva, Brugera

Aquest barranc és d'una dificultat de  V3a1II  quan no presenta un cabal d'aigua abundant. En cas de pluges intenses i continuades la dificultat pot augmentar considerablement, especialment, en el tercer tram.
En condicions normals es tracta d'un descens moderat amb uns rapels força estèticis i espectaculars però sense cap salt .
Per accedir haurem d'arribar a la localitat de Ribes de Freser i, un cop aquí, travessar el riu per anar direcció Bruguera. En arribar a Bruguera ens desviarem a l'esquerra seguint les indicacions TAGA , Coll de Jou i, aproximadament a uns dos Km.,  podem estacionar el vehicle en un espai que queda en un revolt tancat a l'esquerra del que surt una pista.
Per accedir a l'entrada del barranc seguirem aquesta pista fins a trobar el riu, uns cinc minuts aproximadament.
El barranc es divideix en tres trams interessants ( veure croquis ) amb tres possibles escapes. Totes les sortides son camins amb pendents fortes fins al punt d'aparcament.
El quart tram es , bàsicament, una patejada pel riu fins arribar a la sortida.


Per veure el vídeo (cal estar registrat ) clickeu el següent enllaç Video TORRENT DE LA CORVA


Per accedir a la fitxa tècnica del barranc clickeu aquí Torrent de la Corba-

Resum de la fitxa : (extret de http://www.descente-canyon.com/canyoning/canyon-description/2575/topo.html ) pàgina de consulta molt recomanable.